RIETENDEKKEN IS VAKMANSCHAP

Een karakterstiek rieten dak

Rietdekken is vakmanschap, bij Rietdekker Roy Hamer en zijn team kunt u terecht voor nieuwe en renovatie van rieten daken. Wij zijn gespecialiseerd in het dekken van kwalitief goede rieten daken met een zo hoog mogelijke potentiële levensduur. Daarnaast kunnen wij u dak ook preventief onderhouden zodat u nog langer van uw dak kunt genieten.

Wij denken met graag u mee en geven advies over brandgevaar, milieueisen, onderhoud en de isolatie van een rieten dak kan werken. Service en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. Wij hanteren veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen waardoor u een nieuw rieten dak krijgt van topkwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, de brancheorganisatie van rietdekkersbedrijven in Nederland. We zijn pas tevreden als u het bent

Rietdekkersbedrijf Roy Hamer maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.