De kroon op uw woning

Een nieuw rieten dak

Wij leggen graag vakkundig uw rieten dak aan. Wij kijken met u uw architect en of aannemer mee of het ontwerp geschikt voor rietbedekking. Wij geven advies over het ontwerp en begeleiden tijdens de bouw.
Wij hanteren veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen waardoor u een nieuw rieten dak krijgt van topkwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers, de brancheorganisatie van rietdekkersbedrijven in Nederland. Service en klantgerichtheid staan hoog in ons vaandel. We werken netjes en we laten de werkplek ook netjes achter.

De mogelijkheden

Een rieten dak kan worden aangebracht via twee methodes:
De open constructie of de gesloten constructie/schroefdak. Wij leveren ook daken met dakkapellen, dakramen of dakvensters. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer.

Naast het rietdekken kunnen wij u ook een onderhoudscontract aanbieden, afgestemd op uw rieten dak. Prijs is op aanvraag. Met dit onderhoudscontract bent u verzekerd van een jaarlijkse inspectie en de uitvoering van preventief onderhoud.

Subsidie van rieten daken

Woningeigenaren die hun woning met rieten dak aanvullend isoleren met een isolatiemateriaal met een Rd van 3,5 of hoger komen in aanmerking voor subsidie mits zij naast de dakisolatie nog 1 andere energiebesparende maatregel toepassen die voldoet aan de voorwaarden van ISDE.
Meer informatie op de website van RVO →

Maak een afspraak met ons!

Laat u vakkundig door ons adviseren, op basis van onze uitgebreide ervaring en specifieke vakkennis.

Bel 06-43 02 90 97 of stuur een e-mail naar info@riet-rietdekker.nl

Rietdekkersbedrijf Roy Hamer maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.